Usluge

Sve usluge koje pružam, pojedinačno i detaljno objašnjene.
Najpovoljnija izrada web sajta Paracin !

Web Dizajn

Fokusiran na korisnika

Web sajt treba biti dizajniran za ljude koje će ga koristiti, to je baš ono čime se ja bavim. Tkzv. User Focused dizajn treba biti primarni cilj svakog sajta.

Web prodavnice

Kreiranje dobre online prodavnice može biti teško. Vremenom sam naučio najbolje načine za dizajniranje prodavnica koje prodaju proizvode i pružaju stvarnu vrednost korisnicima.

Korisnički interfejs

Korisnički interfejs jedne aplikacije, bilo da je na mobilnom telefonu ili dekstopu, može uzdignuti, ali i upropastiti biznis. Napraviti interfejs pravilno, i najvažnije od svega, olakšati navigaciju, su ključ svake uspešne aplikacije.Izrada sajta | Web Programiranje

HTML / CSS

Stvaranje jake osnove za web sajt, znači izraditi HTML i CSS arhitekturu ispravno. Ukoliko imate dizajn, mogu kreirati front-end kod za njega.

WordPress

Većina sajtova koje izradjujem je korišćenjem WordPress-a, razlog je jednostavan: jednostavno radi. Моžete lako sami ažurirati bilo koji deo sajta, izbrisati, dodati sekcije i mnogo više.

Performanse

Imati brz web sajt je ključ održavanja ljudi na Vašem sajtu, što ih automatski čini Vašim kupcima. Postoji puno tehnika koje se koriste da bi web sajt bio brz, a o svima njima se već godinama usavršavam. Ove tehnike koristim na svakom sajtu na kome kodiram i takođe mogu pružiti usluge za postojeće sajtove.